header stoffenkamer

de Waal Home

In de Waal Home wordt elk project grondig bestudeerd en uitgewerkt door een team van decorateurs dat stoffen, kleuren en patines op een harmonieuze manier samenbrengt. Het team van decorateurs van de Waal bestaat uit een kleurconsulent Michel Van Uytsel, een decoratrice Pascale Saillart en onze professionele plaatsers.

Wat houdt een samenwerking met decorateurs concreet in?

logoklein

Decoratiewensen

Decoratrice Pascale komt bij u thuis om een idee te krijgen van uw woning, de sfeer en uw decoratiewensen. Nadat zij hier een concreet idee van heeft kunnen vormen, wordt u van harte uitgenodigd voor een bezoek aan onze stoffenkamer. Hier bevindt zich een ruim assortiment aan interieurtextiel, waardoor u een overzichtelijk beeld kunt krijgen van de verschillende mogelijkheden die Pascale u aanreikt. Zij kan u perfect adviseren op vlak van raamdecoratie, vloerbekleding en de stoffering van uw meubels.

logoklein

Opmetingen

De exacte opmetingen, calculatie en plaatsing van de raamgarnering worden altijd door één vaste persoon gedaan.

logoklein

Schilderwerken

Indien ook de schilderwerken door de Waal uitgevoerd worden, dan wordt het inzicht van een derde belangrijke decorateur ingeroepen. Michel is al meer dan 20 jaar de artistieke man van de Waal. Als vaste kleurconsulent adviseert hij klanten niet enkel in hun kleurkeuze maar is hij in staat om ambachtelijke kleuren te ontwerpen en specifieke verftechnieken te ontwikkelen op maat. Doordat elke schilder zijn eigen specialiteit heeft, wordt er ook voor gezorgd dat de juiste schilder op de juiste locatie wordt geplaatst.

logoklein

Samenwerking

De samenwerking tussen het team van decorateurs en de meesterschilders ter plaatse wordt allemaal in goede banen geleid, doordat elke werf onder leiding staat van één projectleider. De klant heeft een vast aanspreekpunt gedurende het gehele project, die erop toeziet dat de vooropgestelde planning correct wordt uitgevoerd. Door de dagelijkse communicatie tussen de werknemers op de werf en het team de Waal achter de schermen, is het mogelijk om het project constant bij te sturen waar nodig zodat alles naar wens verloopt.

Met deze decorateurs, alle meesterschilders, de projectleiders en het ondersteunende team achter de schermen heeft de Waal alle niveaus van deskundigheid in eigen huis. Daardoor is een vloeiende samenwerking mogelijk en heeft de klant enkel te maken met werknemers van de Waal zelf. Alle passie en expertise die zij beschikken, bundelen zij tezamen om van uw project een succes te maken. Niettegenstaande is het voor een dienstverlenend bedrijf van groot belang om huidige technieken en oplossingen in vraag te blijven stellen, om zo als organisatie te blijven verbeteren en te groeien.
Want de Waal wil enkel het beste voor zijn klant!

Contacteer ons

Hoofdkantoor & stoffenkamer
de Waal NV
Starrenhoflaan 7A
2950 Kapellen

T: 03 650 16 50
F: 03 650 16 51
E: info@dewaalverf.be

Openingsuren:
op Afspraak

Verfwinkel
de Waal Verf
Brasschaatsebaan 8
2970 Schilde

T: 03 385 01 17
F: 03 385 01 17
E: schilde@dewaalverf.be

Openingsuren:
Dinsdag t/m vrijdag: 09.00u – 18.00u
Zaterdag: 08.30u – 17.00u

© 2017 de Waal, alle rechten voorbehouden | Bezoek onze verfwinkel in de regio Antwerpen, te Schilde | Disclaimer | Website by Procor | GDPR