Historiek

Historiek

de Waal is een ambachtelijk en professioneel schildersbedrijf dat gespecialiseerd is in residentieel schilderwerk. Een bedrijf waar men écht kan spreken over een jarenlange ervaring.

Momenteel is het familiebedrijf in handen van de derde generatie, Bert en Karin de Waal, en zelfs hun twee zoons hebben hun intrede in het bedrijf reeds gedaan. In de jaren 30 zette de grootvader van Bert de Waal de eerste stappen, tezamen met een team van 10 schilders, in de opbouw van een bedrijf dat vandaag de dag als zeer vakkundig mag worden beschouwd.

Nadat zowel zijn grootvader als zijn vader vele jaren van passie en liefde in het bedrijf hebben geïnvesteerd, heeft Bert de Waal deze alsmaar groeiende organisatie onder zijn vleugels genomen. Een nieuwe generatie betekent vaak ook een vernieuwende kijk en zo heeft Bert de Waal het innovatieve concept, de Waal Home, in het leven geroepen. Met de Waal Home wordt elk project grondig bestudeerd en uitgewerkt door een team dat de kleuren, stoffen en patines op een harmonieuze wijze samenbrengt.

Door deze ongekende aanpak heeft het gerenommeerde bedrijf de Waal ook een vertrouwde naam gekregen bij vele architecten en bouwmeesters. Hun welbekende projecten reiken dan ook verder dan de Belgische grenzen en spreiden zich uit in o.a. Nederland, Frankrijk en Zwitserland.

Alle projecten worden bestuurd vanuit een sfeervolle hoeve in Kapellen, waar zowel het kantoor als de stoffenkamer zich bevinden. De werven worden in goede banen geleid door vier projectleiders, waaronder Bert de Waal zelf, die de 40 geschoolde meesterschilders aansturen. Zo worden de juiste mensen op de juiste plek geplaatst, aangezien elke werknemer over zijn eigen specialiteit en expertise beschikt.
Met de Waal heeft u alle juiste mensen met de nodige professionaliteit op dezelfde plek, waardoor u slechts één adres nodig heeft voor al uw afwerkingen en decoratiewensen.

Wilt u graag meer weten over de Waal Home? Klik dan hier.

Contacteer ons

Hoofdkantoor & stoffenkamer
de Waal NV
Starrenhoflaan 7A
2950 Kapellen

T: 03 650 16 50
F: 03 650 16 51
E: info@dewaalverf.be

Openingsuren:
op Afspraak

Verfwinkel
de Waal Verf
Brasschaatsebaan 8
2970 Schilde

T: 03 385 01 17
F: 03 385 01 17
E: schilde@dewaalverf.be

Openingsuren:
Dinsdag t/m vrijdag: 09.00u – 18.00u
Zaterdag: 08.30u – 17.00u

© 2017 de Waal, alle rechten voorbehouden | Bezoek onze verfwinkel in de regio Antwerpen, te Schilde | Disclaimer | Website by Procor | GDPR