Ambacht

Schilderwerken de Waal

Geschiedenis

In de jaren 30 zette de grootvader van Bert de Waal de eerste stappen, tezamen met een team van 10 schilders, in de opbouw van een bedrijf dat vandaag de dag als zeer vakkundig mag worden beschouwd.
Nadat zowel zijn grootvader als zijn vader vele jaren van passie en liefde in het bedrijf hebben geïnvesteerd, heeft Bert de Waal deze alsmaar groeiende organisatie onder zijn vleugels genomen.

Momenteel is het familiebedrijf in handen van de derde en vierde generatie, Bert, Thomas & Paul de Waal.

Vandaag

De Waal is uitgegroeid tot een ambachtelijk en professioneel schildersbedrijf gespecialiseerd in residentieel schilderwerk. Gedreven door passie en ambitie staan onze 50 vakmensen dagdagelijks klaar om de klant alleen het beste te bieden.

Alle projecten worden bestuurd vanuit een sfeervolle hoeve in Kapellen, waar zowel het kantoor als de stoffenkamer zich bevinden. De werven worden in goede banen geleid door vier projectleiders, waaronder Bert de Waal zelf, die de 40 geschoolde meesterschilders aansturen. Zo worden de juiste mensen op de juiste plek geplaatst, aangezien elke werknemer over zijn eigen specialiteit en expertise beschikt.

© 2017 de Waal, alle rechten voorbehouden | Bezoek onze verfwinkel in de regio Antwerpen, te Schilde | Disclaimer | Website by Procor | GDPR