visie

Visie

De visie van Bert de Waal is gebaseerd op een duidelijk streven naar een intensievere samenwerking tussen de Waal en bouwmeesters en/of architecten.

Door de laatste schakel te vormen in het bouwproces, namelijk de afwerking, ontlasten zij verschillende partijen en zijn zij in staat om als specialisten op hun gebied efficiënt te werk te gaan. Door de Waal gelijk vanaf het beginstadium in een project te betrekken, kunnen zij een belangrijke meerwaarde vormen.

Vanuit hun eigen ervaring kunnen zij aangeven welke stappen reeds in het bouwproces van cruciaal belang zijn om een perfect eindresultaat op vlak van afwerking te garanderen. Zij kunnen zaken aankaarten waar eventuele architecten of bouwmeesters in eerste instantie niet aan denken.

Bovendien zijn zij in staat om economisch mee te denken met de klant en zo tot de juiste prijs-kwaliteitverhouding te komen. Een veelvoorkomend voorbeeld is de afwerking van schrijnwerk. Zo is het economischer om schrijnwerk niet eerst te bevestigen en dan te schilderen, maar vooraf afzonderlijk te laten spuiten in het atelier en slechts de laatste verflaag aan te brengen op locatie. de Waal beschikt over een spectrum aan verftechnieken en verfijnde afwerkingen, die speciaal op maat toepasbaar zijn en gebaseerd op de decoratiewensen van de klant.

Gebaseerd op deze visie wil Bert de Waal alle bouwmeesters, architecten en klanten graag verzoeken om de Waal vrijblijvend uit te nodigen om hun oordeel te geven over de afwerking en decoratie in projecten. Door de samenwerking van verschillende professionele partijen is het mogelijk om efficiënter én economischer te werken, met een uitmuntende ‘finishing touch’ als resultaat.

Contacteer ons

Hoofdkantoor & stoffenkamer
de Waal NV
Starrenhoflaan 7A
2950 Kapellen

T: 03 650 16 50
F: 03 650 16 51
E: info@dewaalverf.be

Openingsuren:
op Afspraak

Verfwinkel
de Waal Verf
Brasschaatsebaan 8
2970 Schilde

T: 03 385 01 17
F: 03 385 01 17
E: schilde@dewaalverf.be

Openingsuren:
Dinsdag t/m vrijdag: 09.00u – 18.00u
Zaterdag: 08.30u – 17.00u

© 2017 de Waal, alle rechten voorbehouden | Bezoek onze verfwinkel in de regio Antwerpen, te Schilde | Disclaimer | Website by Procor | GDPR