Het verhaal van de waal

de Waal, dat is al 3 generaties lang een garantie op high-end ambachtelijk en residentieel schilderwerk op hoog niveau. Van vader op zoon werden de vakkundige manier van schilderen en de fijnste decoratietechnieken doorgegeven. Ondertussen verwezenlijken meer dan 50 ervaren vakmensen dagelijks de wensen van onze klanten.

Alle projecten worden bestuurd vanuit een sfeervolle hoeve in Kapellen, waar zowel het
kantoor als de inspiratie ruimte zich bevinden. De werven worden in goede banen geleid door vijf projectleiders, waaronder Bert, Thomas & Paul de Waal zelf, die de 50 geschoolde meester-schilders aansturen. Zo worden de juiste mensen op de juiste plek geplaatst, aangezien elke werknemer over zijn
eigen specialiteit en expertise beschikt.

Schilderwerk van topniveau

Een massa praktijkervaring, 100% focus op schilderwerk en een onbeperkte creativiteit, garanderen keer op keer een perfect resultaat. Kiezen voor de Waal is opteren voor creatief meedenken, een organisatie waar u op kunt vertrouwen en waar alles tot in kleinste puntjes of hoekjes geregeld is. Ontzorgen, daar draait het om.

Een uitgebreide stalotheek met zelf ontwikkelde afwerkingen, kennis van manuele schildertechnieken waar anderen voor passen en een complete begeleiding door een vaste contactpersoon: het zijn stuk voor stuk zaken waar we onze handen voor in het vuur steken als u met ons in zee gaat. Elke schilder heeft bij ons zijn/haar specialiteit en pionieren zit ons in het bloed.

Schilderen met een visie

Met vers bloed aan boord is ook de toekomst verzekerd. Ook in de komende jaren blijft artisanaal schilderen in de ganse Benelux centraal staan. Schilderen met een visie waarbij persoonlijk contact centraal blijft staan en korte communicatielijnen een evidentie vormen. Van klein tot groot project, we etaleren steeds onze vakkennis en passie voor schilderen. Nu en in de komende jaren.